Menu Close

VUČIĆ: “U sredu ću lično da kupim i parizer i jogurt za doručak, a oni neka..”

(Foto: Tanjug/AP)

Aleksandar Vučić je tokom svog obraćanja danas u Skoplju, nakon sastanka lidera Procesa Brdo-Brioni, izrazio svoj komentar o nedavno najavljenom sniženju cijena osnovnih namirnica, na što je opozicija reagovala negodovanjem.

– U sredu ću lično da kupim i parizer i jogurt za doručak, a oni neka se smeju što mi brinemo o narodu – napisao je predsednik na Instagramu.

Podsećamo, Vučić je rekao danas da će lično kupiti parizer i da će zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem da napravi sendviče i pojede i da na taj način pokaže da se on i Vlada Srbije ne stide i da mere donose jer misle i brinu se o narodu.

– Baš ću da uzmem i onaj jogurt koji smo predstavili i onaj parizer, u sredu idem lično da kupim. I da dovedem Malog i Momirovića. I da napravimo sendviče. Znate kako smo kao deca pravili u četvrt hleba. Uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer i to će da nam bude doručak – rekao je Vučić na konferenciji u Skoplju.

Dodao je da se on i Vlada Srbije ne igraju s narodom, već misle na narod, a da se deo opozicije ruga merama koje Vlada donosi, jer na sve moguće načine pokušavaju da kritikuju njega i Vladu kako bi došli na vlast.

(Novosti.rs)

Vezani članci