Menu Close

“Vlado Kalember – Najveći zavodnik Jugoslavije koji je osvojio srca mnogih žena”

Vlado Kalember je decenijama bio dio glazbene scene, a u svojoj dugoj karijeri snimio je ogroman broj popularnih pjesama. Osim specifične boje glasa i brojnih hitova, Vlado Kalember je publiku osvojio svojom karizmom i atraktivnim izgledom. Popularni glazbenik vrijedio je kao miljenik žena i jedan od najljepših muškaraca bivše Jugoslavije. Vlado Kalember rođen je u Strumici, Sjevernoj Makedoniji, 26. travnja 1953. godine, a odrastao je u Zagrebu.

Vrlo mlad se zainteresirao za glazbu, te je već sedamdesetih godina zaplovio glazbenim vodama. Grupu “Srebrna krila” osnovao je 1978. godine, a 1984. zajedno s Izoldom Barudžijom nastupio je na Euroviziji s pjesmom “Ćao, amore”. Dvije godine kasnije nastavio je solo karijeru u kojoj je surađivao s brojnim jugoslavenskim zvijezdama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

Bio je u braku s Anom Rucner, hrvatskom violončelistkinjom s kojom je dobio sina Darijana. Česte navode da je najveći zavodnik na našim prostorima, glazbenik je jednom prilikom prokomentirao na jedan zanimljiv način. “Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih.

S kim god bih popio kavu, to bi svi prenijeli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvijek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i ‘prišiveno’. Bilo je to takvo doba. Dim je bilo, ali ne i požara”, rekao je pjevač svojevremeno za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

(Nova.rs)

Vezani članci