Menu Close

TUGA: NOLE SE OVIH DANA SUOČIO sa dešavanjima koja nisu po njegovoj volji.

Kralj tenisa, Novak Đoković nije uspio zaigrati na američkoj turneji, tačnije na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, zbog zabrane ulaska nevakcinisanih protiv Kovid-19 u SAD koja je ostala na snazi. Španski dnevni list “As” objavio je vijest da Đoković neće učestvovati ni na drugom mastersu iz serije 1000 u ovoj sezoni.

Dr. OSMANAGIĆ: ĐOKOVIĆ je već najbolji teniser svih vremena, što je veliki uspjeh za Balkan, a šamar za kraljeve koji su izmislili tenis.

Direktor turnira u Majamiju, Džejms Blejk, izjavio je da su sve pokušali kako bi Đoković dobio izuzeće, ali to nije bilo moguće te da će njegovo mjesto u ždrijebu zauzeti Kolumbijac Danijel Elahi Galan. Ovo je velika tuga za Noleta, koji se čvrsto odbija vakcinisati protiv koronavirusa.

ĐOKOVIĆ PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Trener Lesije Curenko obrušio se na KRALJA TENISA..

Međutim, on će moći sudjelovati na Ju-Es Openu koji će se održati u svibnju. Da bi sudjelovao na dva aktuelna mastersa, trebao mu je izuzeće koje nije dobio. Sezona na šljaci počinje od 9. do 16. aprila, a Đoković se očekuje da se ponovo nadmeće na Monte Karlo mastersu 1000.

Bonus sadržaj:

(Novosti.rs)

Vezani članci