Menu Close

Tom Brejdi “presreo” Novaka na Ju-Es openu, a Šta Mu Je Američka Legenda Tada Poručila – Biće Priča Za Pamćenje! (VIDEO)

Novak Đoković Trijumfira Nad Benom Šeltonom i Stiže do Finala Ju-Es Opena, Gdje Će Se Sastati s Danilom Medvedevim nakon Njegovog Pobjedničkog Susreta s Karlosom Alkarazom. Između Ova Dva Polufinala, Srbin Je Imao Iznenađujući Susret.

Naime, u hodnicima njujorškog teniskog kompleksa Noleta je “presreo” jedan od najboljih igrača američkog fudbala svih vremena, legendarni Tom Brejdi.

Ovaj čuveni sportista, koji je tokom Vimbldona bio i u Noletovoj loži, srdačno se pozdravio sa najboljim teniserom na svetu, upoznao ga sa svojoj decom, a onda, konstatujući da je za tili čas pobedio Šeltona, rekao Đokoviću:

– I dalje im isprašuješ tur… Kao i obično!

– A trudim se! – uz osmeh je odgovorio Novak.

Brejdi je posle izrazio žaljenje što zbog školskih obaveza njegove dece nije mogao da stigne na Noletovo polufinale, dodajući “A stvarno sam se nadao da ćeš igrati u večernjem terminu”. Taj termin je, međutim, bio rezervisan za meč Medvedev – Alkaraz.

Evo i kako je susret srpske i američke sportske legende protekao u Njujorku:

Kada Đoković igra finale Ju-Es opena 2023?

Finale Novak Đoković – Danil Medvedev na programu je u nedelju, 10. septembra, od 22 časa po našem, srednjoevropskom vremenu.

Taj meč, i sve vezano za Ju-Es open pratite i dalje uživo uz sportske stranice portala “Novosti“.

Vezani članci