Menu Close

TAMNOPUTA LJEPOTICA IZGLEDA KAO LUTKA: Izrazito visoka i sa izražajnim crtama lica…

Ova fatalna dama izaziva more pogleda i komentara gde god da se pojavi jer plijeni nevjerovatnim izgledom. Ova mlada djevojka ima samo 27 godina, a već je osvojila svijet.Zahvaljujući svom izgledu, manekenka Daki Tot je postala prava Internet senzacija. Mnoge žene danas uz pomoć estetske hirurgije pokušavaju da postignu ljepotu nalik Kim Kardašijan, Anđelinie Džoli, Ivanki Tramp, ali i Barbi, što je bio slučaj više puta.

Ipak, postoje i one dame koje je priroda nagradila neopisivom ljepotom, a jedna od njih je australijsko-sudanska manekenka Daki Tot. Izrazito visoka i sa izražajnim crtama lica, ova tamnoputa ljepotica neodoljivo podsjeća na lutku koju smo svi mi obožavali u djetinjstvu. Ona je slavu stekla kada se pojavila u jednom takmičenju za modele.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Duckie Thot (@duckiethot)

A ovih dana se našla u medijima zahvaljujući fotografiji koju je objavila na internetu, a na kojoj izgleda identično kao Barbi. Nakon postavljanja fotke na Tviteru, korisnici ove društvene mreže su počeli da joj ostavljaju komentare:

“Mislio sam da je lutka”, “Ne vjerujem da je stvarna, dok je ne vidim uživo”, “Jesi li ti čovjek?”Lijepa manekenka je već navikla na ove i slične komentare, te ističu da joj ne smetaju i da voli često da se našali na svoj račun. Kako vam se sviđa Daki?TA

(espreso.co.rs)

Vezani članci