Menu Close

SUZANA MANČIĆ O SNIMKU KOJI JOJ JE PROMJENIO ZIVOT: „Rodbina mi je donosila hljeb“

Čuvena loto djevojka Suzana Mančić prije skoro dvije decenije bila je prevarena od strane svog tadašnjeg partnera koji je objavio njihov intimni snimak. Nedavno je voditeljka otkrila kako je taj period života izgledao za nju. “Želim da zaboravim taj period svog života, ali ne mogu. To je najstrašnija stvar koja mi se dogodila.

To je bila mala smrt. Poslije toga, bilo je kao hvatanje daha i povratak u normalan život. Nisam izlazila iz kuće. Moja rodbina mi je donosila hranu, djeca nisu išla u školu. Svi su mislili da ću napraviti karijeru, ali to mi je bilo kao nož u leđa. Većinu kamera koje sam imala u kući, bacila sam”, rekla je Suzana kao gošća emisije “Tet a Tet” na “ATV”.

Dodala je: “Djevojke su uvijek na meti. Zato budite oprezni i nikad ne dozvolite da se vaši intimni trenuci zabilježe. Nikad ne znate tko će to iskoristiti protiv vas.”

Suzana je u braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom već pet godina. “Stvarno je dobar, pouzdan, odan, vrijedan, odgovoran, obrazovan, zabavan, porodičan čovjek, dobar otac, dobar muž… Divan je prema mojoj djeci i familiji”, nedavno je rekla voditeljka.

Zbog svojih obaveza žive na relaciji Srbija-Grčka, ali razdvojenost im ide u korist. “Spoznala sam ljubav nakon mnogo godina i to je zrelost. Na početku me je fizički boljela razdvojenost, ali onda sam shvatila da postoje i prednosti. Kad smo zajedno, lijepo se slažemo, nekad se posvađamo, ali to je normalno. Razdvojenost nam sada prija jer je lijepo i dobro sačuvati neko vrijeme samo za sebe”, rekla je Suzana u jednom intervjuu za “Lepa i srećna”.

(nova.rs/Foto: Zoran Lončarević)

Vezani članci