Menu Close

Šokantna izjava Sergeja Trifunovića nakon privođenja u Splitu – “Vidimo se u Blajburgu!” (VIDEO)

Glumac Sergej Trifunović je tri puta privođen u Splitu, Hrvatska, ukupno tijekom 30 sati, kako je objavio na Instagramu.

Također je izjavio da mu je splitska policija “naplatila” preko 1.500 eura, što je izazvalo njegovu oštru kritiku prema splitskoj policiji.

“Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi nove, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom po****m po članovima 5, 7 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer”, stoji u sramnoj objavi Trifunovića na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Nastavljajući da sipa uvrede po policiji u Splitu, glumac je poručio da ako srbijanske i hrvatske vlasti potpišu ugovor o ekstradiciji mogu ga naći u Grčkoj. Ili u Blajburgu.

“Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad”, poručio je Trifunović.

Sergej Trifunović je priveden u Splitu i napisana mu je kazna jer je svog psa njemačkog ovčara šetao gradom bez nadzora, odnosno bez povodca i korpe.

Glumac je isti prekršaj ponovio i narednog dana, pa mu je ponovo pisana kazna.

Već poslije prvog privođenja izjavio je da se više ne vraća u Hrvatsku, što je svakako jako lijepa vijest za sve građane Hrvatske a i turiste koji posjećuju ovu zemlju u ljetnim mjesecima.

(Slobodna-b/vecernji.hr)

Vezani članci