Menu Close

SLOBA I NJEGOVA SUPRUGA ODMAH ZAPLAKALI: Anonimno pismo doslo na njihovu adresu…

Pjevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena nedavno su se ostvarili u ulozi roditelja, a bračni par svakodnevno uživa u odrastanju malenog nasljednika kome su dali ime Damjan. Na njihovu adresu stiglo je anonimno pismo vezano za njihovog prvenca, a cijeli sadržaj Slobina supruga objavila je na društvenim mrežama. Neka čista duša napisala je i poklonila nam pjesmu o Damjanu. Sloba i ja čitamo i plačemo – napisala je Jelena.

Dar ljubavi naše,supruga mi dade,od radosti moje srce umalo ne stade. Mladi tata uzbuđen, u grlu riječi stoje,ni sam ne zna kud da krene ,sad od sreće svoje. Dobro doš’o mili sine, tata svoje ruke širi dok u srcu vladaju nemiri. Želio bi da počasti sve u ovom danu,odveo je svoje društvo u kafanu. Otvarajte sva kafanska vrata!

Hej, drugovi, postao sam tata! U zagrljaj dođite mi sada ovog trena, jer ovo je sreća nezaboravjena! Pijem vino i rakiju, pijem suze svije, rodilo se, rodilo, najmilije moje“, glasili su stihovi pesme posvećeni porodici Radanović.Podsetimo, Sloba je sudbonosno „da“ svojoj izabranici Jeleni izgovorio u manastiru Dubnica, a svadbeno veselje upriličili su samo za najuži krug ljudi.

(grand.nova.rs/Foto: Z. K. Munja)

Vezani članci