Menu Close

PUTIN PONOVO BOCKA ZAPAD: Tamo ne znaju šta je mama, već “roditelj broj 1”, a polova ima na desetine..

Nakon raspada Sovjetskog Saveta mnogi u Rusiji su želeli da žive kao u Parizu, ali se ispostavilo da mnogi ne žele da žive takvim životom, jer je tamo drugačiji kulturni kod, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Nakon raspada Sovjetskog Saveza mnogima od nas se činilo da će sada početi ‘sladak život’, da ćemo sutra živeti kao u Parizu i tome slično, iako se sada ispostavlja da mnogi ne žele da žive tako kao u Parizu.

Mislilo se da će tamo biti dobro, a u stvari nije baš sve tako, tamo je drugačiji kulturni kod – rekao je Putin na sastanku sa majkama vojnika koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji uoči praznika Dan majki koji se u Rusiji obeležava 27. novembra.

Po njegovim rečima, mala je verovatnoća da na Zapadu, tako kao u Rusiji, obeležavaju Dan majki i da govore o ulozi majke i žene. U mnogim mestima tamo ne znaju šta je mama. Tamo postoje “roditelj №1” i “roditelj №2”, a polova ima na desetine – rekao je Vladimir Putin.

Kako je ocenio, to je potpuno drugačiji kulturni kod i drugačija kultura. Mi imamo jedinstvenu civilizaciju, zajednicu ljudi različitih etničkih grupa, različitih kultura i različitih veroispovesti koje čine jedinstvenu celinu – konstatovao je ruski lider.

(Sputnjik/Novosti.rs)

Vezani članci