Menu Close

PRED SAMO VJENČANJE PRIZNAO DA MENE VOLI: Vjerenik od najbolje prijateljice pokazao je na ovaj način da mu je stalo do mene

Djeveruša koja je željela da ostane anonimna bila je šokirana nakon što joj je vjerenik najbolje prijateljice priznao ljubav – samo nekoliko dana prije njihovog vjenčanja. Ona je ispričala svoju priču u podcastu Girls Overheard, gde je rekla da nikada nije rekla svojoj prijateljici i da je to najveća tajna koju je ikada morala da čuva.

Budući muž moje prijateljice poslao mi je gomilu poruka nakon što je uzeo moj broj sa njenog telefona. Izjavio mi je ljubav i rekao da se tako osjeća mjesecima. Ono što je napisao u porukama je nešto najljepše što mi je iko ikada rekao, iako je očigledno krajnje neprimjereno. Mjesecima me je volio izdaleka i nije znao šta da radi povodom toga.

Bilo je to dva dana prije njegovog vjenčanja sa mojom prijateljicom, na kome sam ja bila djeveruša. Morala sam da stojim tamo dok su razmjenjivali zavjete. Kada su pitali da li se neko protivi, vrisnula mi je savjest, ali jednostavno nisam mogla ništa da kažem, pogotovo nakon što su svima na svadbi rekli da čekaju djete – rekla je ona.

Korisnici društvenih mreža imali su različite reakcije nakon priznanja djeveruše, a mnogi od njih imali su različita mišljenja. Zašto nisi rekao svom prijatelju? To bi je spasilo od mnogih budućih povreda – rekla je jedna žena u komentaru. Uradili ste pravu stvar, sve prođe – i godinama kasnije biće srectni zajedno – pisalo je u drugom komentaru, piše The Sun.

NA JEDNU STVAR NIJE RAČUNALA: Ispovijest Bosanke koja je postala druga žena bogatom Arapinu..

(kurir.rs/FOTO: PROFIMEDIA)

Vezani članci