Menu Close

POZITIVNA VIJEST – SABIC-EL-RAYESS: “U američkom Kongresu izglasana odluka da se sprijece destabilizirajuce aktivnosti koje nanose štetu BiH..”

Dragi Moji, Jedna divna i pozitivna vijest. U americkom Kongresu je zahvaljujuci nasoj zajednici i aktivnostima Bosnjaka Amerikanaca izglasana odluka da se sprijece destabilizirajuce aktivnosti koje nanose stetu Bosni i Hercegovini. Ovim se otvara put od strane SAD-a da ne dodje do bilo kakvih odluka ili poteza koji bi rusili Bosnu i Hercegovinu. Detalje mozete procitati na ovom linku.

Ovo je jedan primjer kako se Bosnjaci Amerikanci mogu aktivirati u svojim zajednicama da se osigura mir u BiH. Ovo je veliki korak naprijed i pobjeda nase zajednica zahvaljujuci Bosnjacima iz St. Louis-a koji je u distriktu Kongreszene Ann Wagner koja je predlozila ovu sada izglasanu rezoluciju u americkom kongresu. Hvala Kongreszeni Wagner! Hvala nasoj zajednici u St Louis-u! Samo naprijed!

https://wagner.house.gov/media-center/press-releases/house-passes-wagner-legislation-deter-destabilizing-actions-bosnia-and

(Izvor:FB/Amra Sabic-El-Rayess)

Vezani članci