Menu Close

Politika privatnosti

Politika kolačića za Domaćicu

Ovo je Cookie Policy za Domaćicu, dostupno s http://xn--domaica-84a.net/

Šta su kolačići

Kao što je uobičajena praksa za gotovo svim profesionalnim web lokacijama, ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies), sitne datoteke koje su preuzete na vaše računalo, kako bi poboljšali vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje podatke prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo pohraniti ove kolačiće. Dijelit ćemo i kako možete spriječiti pohranjivanje ovih kolačića, ali to može smanjiti ili ‘probiti’ određene elemente funkcionalnosti web mjesta.

Za općenitije informacije o kolačićima, molimo pročitajte “Šta su kolačići”.

Kako koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće iz niže navedenih razloga. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje industrijske standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog isključivanja funkcionalnosti i funkcija koje dodaju na ovoj web stranici. Preporučuje se da ostavite na svim kolačićima ako niste sigurni da li vam trebaju ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Možete spriječiti postavljanje kolačića prilagođavanjem postavki na vašem pretraživaču (pogledajte pomoć u vašem pretraživaču za to). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića uticati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web lokacija koje posjetite. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i značajki ove web stranice. Zbog toga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće.

Kolačići koje postavljamo

E-mail biltene povezane kolačiće

Ova web stranica nudi usluge pretplate na biltene ili e-poštu, a kolačići se mogu koristiti za pamćenje ako ste već registrirani i hoćete li pokazati određene obavijesti koje bi mogle biti važeće samo za pretplaćene / odjavljene korisnike.

Narudžbe za obradu povezanih kolačića

Ova web stranica nudi mogućnost e-trgovine ili plaćanja, a neki su kolačići bitni kako bi se osiguralo pamćenje vaše narudžbe između stranica kako bismo ih mogli pravilno obraditi.

Formira povezane kolačiće

Kada podatke predate putem obrasca poput onih koji se nalaze na stranicama kontakata ili obrasci za komentare, kolačići se mogu postaviti tako da pamte vaše korisničke podatke za buduću prepisku.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje nam daju pouzdane treće strane. Sljedeći odjeljak detaljno opisuje koje treće strane kolačiće možete naići na ovom web mjestu.

Ova web lokacija koristi Google Analytics koji je jedno od najrasprostranjenijih i najpouzdanijih rješenja analitike na webu jer nam pomaže razumjeti na koji način koristite web mjesto i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput vremena koliko provodite na web stranici i stranicama koje posjetite kako bismo nastavili stvarati zanimljiv sadržaj.

Više informacija o kolačićima Google Analytics potražite na službenoj stranici Google Analytics.

Google AdSense usluga koju koristimo za posluživanje oglašavanja koristi kolačić DoubleClick za posluživanje relevantnijih oglasa na webu i ograničava broj prikazivanja određenog oglasa.

Više informacija o Google AdSense-u potražite u službenim pitanjima o privatnosti za Google AdSense.

Nekoliko partnera oglašavaju u naše ime i kolačiće za praćenje pridruženih partnera jednostavno nam omogućuju da vidimo jesu li naši kupci došli na web mjesto putem neke od naših partnerskih web lokacija kako bismo ih primjereno kreditirali i, ako je primjenjivo, omogućili našim partnerskim partnerima da daju bonus koji mogu pružaju vam kupovinu.

Više informacija

Nadam se da je to razjasnilo stvari za vas i kao što je prethodno spomenuto ako postoji nešto za što niste sigurni da li vam treba ili ne, obično je sigurnije ostaviti omogućene kolačiće u slučaju da djeluje na neku od funkcija koje koristite na našoj web stranici. Ova politika kolačića kreirana je uz pomoć Generator predložaka politika kolačića i Generator predložaka politika privatnosti.

Međutim, ako još uvijek tražite dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem jednog od naših preferiranih načina kontaktiranja:

Email: admirhasanovic90@gmail.com