Menu Close

“NOVAK ZASLUŽUJE MNOGO VIŠE POŠTOVANJA” Teniska legenda o “Velikoj trojci” i o Noletovom stilu igre..

(Novosti) Legenda svjetskog tenisa John McEnroe smatra da Novak Đoković zaslužuje mnogo više poštovanja i vjeruje da će u budućnosti nadmašiti Rogera Federera i Rafaela Nadala. On vjeruje da će Novak u budućnosti dobiti ono što zaslužuje. Slavni Amerikanac veruje da će vremenom Novak dobiti ono što zaslužuje. Smatram da će dobijati sve više poštovanja kako vreme bude odmicalo.

DIREKTOR (AO) KREG TAJLI OTKRIVA: “Razgovarao je sa porodicom Đoković i imao je jedan savjet za njih.”

Rodžer Federer i Rafael Nadal su među najtaletnovanijim i najcenjenijim igračima koje smo ikada videli. Za mene, Rodžer je igrao najlepši tenis, dok je Rafin intenzitet neverovatan.

Ali, Novak je uradio fantastičnu stvar tako što se “umešao” pored njih dvojice i verovatno će ih u jednom momentu obojicu nadmašiti – izjavio je Makenro. Dodaje i da se Đokovićev stil igre potcenjuje. Njegov stil igre je tehnički izuzetno čvrst i povremeno se uzima zdravo za gotovo. Njegova mentalna snaga je takođe impresivna.

On je četiri-pet godina mlađi od Federera koji je već bio na vrhu kada se Novak probio na scenu, što je bilo veoma teško u tom trenutku – zaključio je Makenro. Đoković u nedelju igra za desetu titulu u Melburnu, protiv grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa.

(Novosti)

Vezani članci