Menu Close

NOLE JE JOŠ JEDNOM POKAZAO KOLIKA JE LJUDINA: Đoković je u velikom stilu napustio Melburn!

Kralj tenisa Novak Đoković je u velikom stilu napustio Melburn! Prije godinu dana je prognan iz zemlje, a sada je iz Australije otišao kao pobjednik, sa jubilarnom 10. titulom sa Australijan opena i kao najveći teniser svih vremena, uz izjednačen rekord od 22. Grend slem titule. Za razliku od prije godinu dana, kada smo gledali tužne slike, kako Noleta odvode poput kriminalca u pratnji policije, sa maskom na licu, ovoga puta je Novak u potpuno drugačijem raspoloženju otišao iz Melburna.

Na Tviteru su objavljeni i snimci sa aerodroma kada Novak ide na svoj “gejt”. Navijači su ga i tamo opsedali i jurili za selfi i autogram, a on je svima izlazio u susret i fotografisao se i potpisivao rekvizite i zastave, iako je bio okružen i policajcima koji su ga pratili i pokušavali da sklone navijače u jednom momentu.

FRANCUSKA TENISERKA: “Novak je mutant, on je sa druge planete..”

Ipak, Novak je našao vremena za sve navijače da im ispuni želju i uljepša dan ili ostavi uspomenu za sva vremena, tako da je pokazao još jednom da nije samo veliki šampion, već i veliki čovjek.

(Telegraf.rs/Foto:MN Press)

Vezani članci