Menu Close

“Nezapamćena transformacija: Zvezda Granda izgubila 90 kilograma i zablistala kao nikad pre!”

“Da me je neko pitao da li ću sa dvadeset i šest godina proći sve ono što sam prošla, rekla bih da je to nemoguće, ne bih mu verovala. Ali, ako je to sve cena ovoga što sada živim, neka je”, kaže Krstinja Matanović.

Proslavila se sa muževljevim prezimenom čak i kada je imala skoro 90 kilograma više. Ogovaranja koja je slušala u detinjstvu sada su se raširila putem društvenih mreža, a tokom takmičenja su joj sugerirali da smrša – prvenstveno zbog zdravlja, a onda i zbog karijere, piše Lepa & Srećna.

Mlada devojka je tada imala više od 150 kilograma, a kada je počela da drži dijetu, odlučila je i da se podvrgne operaciji smanjivanja želuca.

“Kada se sada setim, stvarno je bilo strašno”, pričala je Krstinja tada. Uz mukotrpan oporavak, bila je opterećena i viškom kože zbog kojeg je morala da se podvrgne novoj operaciji. U bolnici je dobila i pravila za novi režim ishrane, a evo kako se sada hrani.

“I posle tri godine jedem apsolutno isto kao prvog dana nakon operacije, to je minimum. Baš kad sam gladna, mogu da pojedem pola porcije od pola porcije, ako me razumete”, ispričala je Krstinja u emisiji na TV Grand.

Nakon velikih odricanja i ozbiljnih hirurških zahvata, pevačici je ostao još samo ožiljak od druge operacije.

“Nisam neko ko pati zbog toga. Dobila sam samopouzdanje, ali kao osoba sam ostala potpuno ista. Nova linija mi je donela novi život u smislu da su sada svakodnevne aktivnosti mnogo lakše, da je zdravstveno stanje odlično, i da je olakšavajuća okolnost kada biram garderobu za sebe”, objasnila je zvezda Granda.

Promene koje su takmičenje i radikalno mršavljenje uneli u njen život takođe su uticale na njen ljubavni život. Krstinja se tiho razvela, a o svom trenutnom životu ne govori u javnosti.

“Bilo je ideja da čak promenim i ime”, rekla je. “Ali nema takvog slučaja na estradi, a i izbor je mog oca”, otkrila je ona.

Vezani članci