Menu Close

“NAKON SVEGA ŠTO MI SE DESILO”: Đoković poručio Australijancima..

Razgovori su uglavnom šaljivi kao i ponašanje Đokovića dok se ne pomene Novakova bolna tema Australijan open. Dobro je poznato šta je Srbin početkom ove godine doživeo u Melburnu, kada su ga poput najvećeg kriminalca deportovali iz Australije. Ipak, sada je sve to prošlost Srbin je dobio zeleno svetlo i početkom 2023. godine se vraća tamo gde je godinama bio najuspešniji. Posle onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću biti na pravi način dočekan i da će mi to pomoći da igram svoj najbolji tenis – rekao je Novak i dodao:

U prošlosti sam uvek imao priliku da godinu u Australiji počnem veoma snažno i volim da igram tamo. Podsećanja radi, srpskom igraču je pored deportacije izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, ali je ta odluka poništena sredinom prošlog meseca.

A, ovaj turnir ja za srpskog tenisera važan jer bi, ako osvoji Australijan open, izjednačio rekord Rafaela Nadala od 22 trofeja na gren slemovima. Nemam baš neke brojke na umu. Stvari mi idu prilično dobro zasad. Ne mogu da se žalim. Tako da dokle god igram na ovom nivou, dok ima ‘vatre’, nastaviću dalje – rekao je Đoković. Inače, Australijan open je na programu od 16. do 29. januara.

(Novosti.rs)

Vezani članci