Menu Close

“MNOGI MISLE DA IMAM MILIONE, A JA SAM BESKUĆNICA”: Kupala se u novcu i slavi, pa s decom završila na ulici..

(Kurir/Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia) Hana Spirit nekada je bila jedna od najpoželjnijih plavuša, a 90 – ih se proslavila kao članica popularne grupe S Club 7. Popularnost joj je donela i veliku zaradu, međutim, otkrila je da je danas postala beskućnica. Muzička grupa u kojoj je Hana nastupala bila je jedna od najpopularnijih, ali to nije bilo prepreka da se raspadne 2003. godine. Dok je postojao i bio aktuelan, bend je ostvario zaradu od čak 50 miliona funti.

Ipak, sudbina se žestoko poigrala sa Hanom, jednom od najpopularnijih članica benda, a ona je bez ustezanja progovorila o siromaštvu koje ju je zadesilo. Ona je za The Sun otkrila kako je sa porodicom, suprugom Adamom Tomasom i njihovo dvoje dece završila na ulici, jer su vlasnici kuće u kojoj su živeli, u Londonu, prodali istu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Spearritt (@hannahspearritt)

Budući da nisu imali dovoljno sredstava da plaćaju veliku kiriju, udomila ih je njena drugaria, a smestila ih je u svoju kancelariju. “To je bilo jako stresno. Našem stanodavcu hitno je trebao novac pa je brzo prodao imanje i morali smo iseliti u roku od dva dana. Nismo imali vremena da nađemo drugi dom. Imali smo sreću da smo svoje stvari mogli uskladištiti u neotvoreni kafić, no mi nismo imali gde otići”, prisetila se Hana.

Dok je bila članica grupe, navodno je na godišnjem nivou zarađivala do 150 hiljada funti, ali uprkos tome ona je tvrdila da nisu bili dovoljno plaćeni s obzirom na prihode koje je bend ostvarivao.”Ljudi misle da smo milioneri, ali to nije istina”, priznala je ona. Danas ima planove da ostvari dugogodišnju želju i otvori kafić, od kojeg bi imala prihode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Spearritt (@hannahspearritt)

(Kurir.rs)

Vezani članci