Menu Close

KAKO DA ZA ČETIRI SEDMICE SMRŠATE ČETIRI KILOGRAMA: NAJZDRAVIJA DIJETA SVIH VREMENA!

Heljda i kefir su zdravi djetetski proizvodi samo po sebi, ali kada se kombinuju imaju nevjerovatan efekat!

Sirova heljda sa kefirom, je najbolje uzimati u jutarnjim satima, jer na taj način ona čini čuda za tijelo: čisti toksine, poboljšava funkcionisanje gastrointestinalnog trakta, pankreasa i jetre, normalizuje šećer u krvi… I nemojte da vas zastraši riječ “sirova”. Ispostavilo se da je sirova heljda još ukusnija od kuhane. Vidljive rezultate postići ćete samo ako redovno uzimate kefir i heljdu, svako jutro, nekoliko nedjelja.

PRIPREMA: Uveče prije spavanja u jednu šolju kefira stavite jednu kašiku sirove heljde. Ostavite je preko noći, na sobnoj temperaturi, a ujutru to doručkujete. Ujutru potopite još jednu kašiku heljde u šolji kefira, da biste imali spremno to isto za večeru. Pošto heljda dobro nabubri, veoma je ukusna i hranljiva.

Nakon sedam dana osjetit ćete da ste izgubili onu nadutost, pogotovo oko struka, a zatim ćete vidjeti gubitak kilograma. Za 4 nedjelje, uz ovakvu ishranu, gubi se 4 kilograma. Isprobajte i nećete se pokajati. Osim gubitka kilograma, osjetit ćete se dosta zdravije. Kosa i nokti će vam biti zdravi i odolijevat će lomljenju i oštećenju.

Vezani članci