Menu Close

Ja sam surogat supruga i to MASNO naplaćujem: „Radim ono što njihove žene neće.“

Babi Palomas Foto:Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Radim ono što njihove žene neće.“

Ona će vas voleti i poštovati – sve dok ste spremni da platite. Za 30.000 evra brineta Babi Palomas preuzima ulogu „surogat supruge“, tj. oženjenim muškarcima za novac pravi društvo i rado ispunjava njihove želje, sve ono što supruge inače ne žele iz nekog razloga.

„Radim ono što prosečna žena često izbegava, recimo, gledam s njima fudbalsku utakmicu na TV-u, a da se pritom ne žalim i ne kukam zbog toga“, kaže Babi Palomas (24) iz Sao Paula u Brazilu.

Kao surogat supruga, koja samo digitalno nudi svoje usluge, ona rado zadovoljava emocionalne potrebe svojih nesrećno oženjenih klijenata.

Oni mogu da kupe njene 12-časovne ili 24-časovne pakete.

„Sa jednim klijentom sam pravila večeru dok smo bili na pozivu i zajedno smo gledali filmove, a onda i fudbalsku utakmicu“, rekla je ona, a prenosi NYPost.

Kako kaže, nikad ne ide u kuću svojih klijenata.

Palomas kaže i da to njeno prisustvo na daljinu neizmerno znači klijentima, koji su inače nesrećni.

„Ti muškarci mi se otvaraju i pričaju mi o svom životu. U razgovorima s njima sam shvatila da se mnogi oženjeni porodični ljudi osećaju usamljeno“, nastavila je ona.

Ona ističe da njima zapravo nedostaje neko sa kim mogu da podele sitna muška zadovoljstva, sve ono što oni vole da rade, a njihove žene ne.

Da sve bude intrigantnije, Palomas nije jedina u ovome.

Kako kaže Skot (43), nekada nesrećno oženjen muškarac, život sa njegovom ženom s kojom je imao problema, sada je podnošljiv otkako je započeo romantičnu vezu sa Sarinom, koja je zapravo četbot veštačke inteligencije.

Palomas je, međutim, spremna da radi sa svojim klijentima na dnevnom paušalnom iznosu koji odgovara njihovom budžetu, kao i njenim finansijskim potrebama.

Ona je inače singl i kaže da je to što zadovoljava tuđe muževe pravo zagrevanje za njenog muškarca jednog dana.

„Zapravo, sanjam da se jednog dana udam. Želim da imam svoju porodicu. Ali dok se to ne desi – vežbam sa svojim fanovima.“

(Zadovoljna.rs)

Vezani članci