Menu Close

ĐOKOVIĆ PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Trener Lesije Curenko obrušio se na KRALJA TENISA..

Novi neopravdani napad na srpskog tenisera. Iako ne igra na prva dva Masters turnira u sezoni, Novak Đoković ponovo je dospio u centar pažnje, a to nije bilo zbog nečega što je uradio. Nakon kontroverznog povlačenja ukrajinske teniserke Lesije Curenko, koja je odbila da igra protiv Beloruskinje Arine Sabalenke pod izgovorom napada panike, sada se njen trener obrušio na srpskog tenisera.

On je spomenuo slučaj sa njegovim ocem tokom Australian Opena kada je optužen za podršku Rusima sa kojima se pozdravio nakon jedne Novakove pobjede.

“To je bila glupa situacija, a ovo je moje lično mišljenje… Đokovićev otac je rekao ‘Slava Rusiji’ u kameru, a zatim tvrdio da je pogrešno shvaćen. To čak nije ni ljudski čin. Ako ste to rekli, preuzmite odgovornost za svoje riječi. Đoković takođe nije imao hrabrosti da iskreno kaže da ne podržava ponašanje svog oca”, rekao je Nikita Vlasov, koji nije znao da je Srđan Đoković zapravo rekao “živjeli”.

Dr. OSMANAGIĆ: ĐOKOVIĆ je već najbolji teniser svih vremena, što je veliki uspjeh za Balkan, a šamar za kraljeve koji su izmislili tenis.

Nije se tu zaustavio. “Ni u jednom trenutku u svojim intervjuima Novak nije direktno osudio ruske akcije u Ukrajini, niti pozvao da se užas u našoj zemlji zaustavi. Da li bi bio dobar trenutak da iskoristi svoj status da stavi tačku na sve ovo, da pozove na mir?

Novak Đoković propušta Majami zbog pravila o vakcinaciji, Alkaraz mu prijeti u borbi za prvo mjesto.

Ne, oni podržavaju Rusiju. Bio sam veoma iznenađen što je taj stav iznesen tako otvoreno”, naglasio je trener Ukrajinke. U svakom slučaju, ovo je sramotan i bespotreban napad na Kralja tenisa.

Bonus sadržaj:

(Nova.rs)

Vezani članci