Menu Close

“ČANAKOV KOMENTAR UZBURKAO JAVNOST: “Ako Putin može završiti na međunarodnoj potjernici, zar mislite da Dodik ne može; njega je za ruku doveo Escobar” (VIDEO)”

Nova runda dijaloga između Kosova i Srbije održana je u Ohridu. Premijer Kosova Albin Kurti izrazio je optimizam da će se postići dogovor, iako je ranije odbijao ideju zajednice srpskih općina. S druge strane, Vučić je rekao da Srbija neće prihvatiti ulazak Kosova u UN, niti ga priznati na bilo koji način.

Bivši lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, komentirao je odnose između Srbije i Kosova te odnose u regiji, rekavši da se obojica borimo kako objasniti svom biračkom tijelu da su ostali dosljedni principima. Čanak je također izjavio da bi bilo zanimljivo napraviti rijaliti u kojem bi Dodik i Vučić ostali sami, prenosi Hayat.

On je također govorio o Dodikovim svakodnevnim prijetnjama te istaknuo kako je Dodiku i njegovim suradnicima jedino bitno osobno bogaćenje i zaštita imetka. Čanak je zaključio da ovo ne može trajati zauvijek te da će se Dodik, ako se bude bježalo, prvo pobjeći u Beograd, a onda u St. Petersburg, kao i svi drugi koji su se kleli u srpstvo ili Jugoslaviju.

(S.B)

Vezani članci