Menu Close

BUDITE SVOJ ŠEF NA INTERNETU: 6 besplatnih poslovnih ideja za online zaradu u 2023. godini (BEZ ULAGANJA)

Ideje s kojima možete zaraditi preko 1000 eura mjesečno na internetu. Većinu ovih poslova možete pokrenuti bez ulaganja. Sve što je potrebno je uložiti svoje vrijeme i rezultati neće izostati. Za svaki način zarade koji sam spomenuo, pružio sam praktičan primjer i pokazao kako možete pokrenuti vlastiti posao korak po korak.

-Prvi način zarade je sličan dropshippingu, a to je Print on Demand. Ukratko, na Print on Demand platformama možete uploadovati svoj dizajn u obliku fotografije i prodavati ga na proizvodima poput majica, bluza, kapa, šalica, maski za telefone itd. Platforma se brine za sve ostalo, poput marketinga, proizvodnje robe, slanja i drugo.

-Drugi poslovni model je preprodaja Instagram profila. Ovo je brz i jednostavan način zarade. Kupujete jeftine Instagram profile, a zatim ih prodajete po višoj cijeni kako biste ostvarili profit.

-Treći poslovni model na našem popisu je Instagram marketing. Možete kupiti Instagram stranicu s većim brojem pratitelja za relativno malo novca, ili započeti vlastite stranice od nule. Kada imate nekoliko stranica s tisućama pratitelja, mogućnosti zarade su neograničene.

Firma britanskog MILIJARDERA u BiH obara rekorde: Sve bolji rezultati..

-Ako je vaš cilj pasivna zarada, onda je ova poslovna ideja za vas. Postanite Skillshare predavač. Na platformi Skillshare svatko može snimati vlastite tutorijale i tečajeve o raznim temama i biti plaćen već nakon prvog tutorijala.

-Peta ideja za posao je pokretanje vlastite web dizajn agencije. Na internetu možete brzo i jednostavno naučiti kako izrađivati web stranice s gotovim predlošcima. Većina teretana, agencija, salona i restorana nema vlastitu web stranicu, što vam pruža odličnu priliku za zaradu nudeći usluge lokalnim poslovnim subjektima.

-Posljednji način zarade na našem popisu je vođenje bloga. Ako puno znate o nekoj temi, a ne želite snimati sebe, onda je vođenje bloga prava stvar za vas. Možete izraditi svoj blog na platformi poput WordPressa. Ovisno o popularnosti teme o kojoj pišete, kvaliteti vaših blog objava i vašoj upornosti, vaš blog će tijekom vremena dobivati sve više posjetitelja. Zatim možete monetizirati svoj blog na bezbroj načina.

(DN)

Vezani članci