Menu Close

BEĆIROVIĆ U POSJETI KOD NANE FATE: “Fata Orlović predstavlja simbol borbe za pravdu i rodnu grudu..”

Uz kandidata ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića, u delegaciji koja je posjetila nanu Fatu Orlović su bili Jasmin Imamović, gradonačelnik Tuzle, Dževad Hadžić, zastupnik u Skupštini Tuzlanskog kantona i Sanel Buljubašić. Kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović večeras je u Konjević Polju posjetio nanu Fatu Orlović i čestitao joj Kurban-bajram sa željom da je prati dobro zdravlje i rahatluk.

Tom prilikom dr. Bećirović je, između ostalog, istaknuo: “U danima dok slavimo Kurban-bajram, ne treba zaboraviti pažnju i solidarnost prema starim i zaslužnim ljudima. Jedna od takvih osoba je i naša heroina nana Fata Orlović koja predstavlja simbol borbe za pravdu i rodnu grudu. Čast je bajramsku radost podijeliti sa nanom Fatom”, poručio je dr. Bećirović.

Uz kandidata ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića, u delegaciji koja je posjetila nanu Fatu Orlović su bili Jasmin Imamović, gradonačelnik Tuzle, Dževad Hadžić, zastupnik u Skupštini Tuzlanskog kantona i Sanel Buljubašić.

(Slobodna-b/Foto: SDP BiH)

Vezani članci