Menu Close

ANA NIKOLIĆ O RASTI BIVŠEM MUŽU: Doživljavam ga kao rodjaka…

Ljubav između pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste počela je filmski, ali nije dugo potrajala, a od tada Nikolićeva ne prestaje da iznosi prljav veš u javnosti. Nedavno je Nikolićeva šokirala domaću javnost kada je otkrila da njih dvoje nisu u dobrim odnosima kao što su do sada sve vrijeme tvrdili, a ako je suditi po najnovijoj izjavi izgleda da se strasti još uvek nisu smirile.

Ana Nikolić, koja će 7. oktobra održati koncert u Štark Areni, gostovala je u jednoj emisiji gde je ponovo pričala o odnosu sa bivšim suprugom. Kada ju je Snežana upitala da li postoji mogućnost da dođe do pomirenja, Ana je objasnila da Rastu sada gleda potpuno drugim očima.

Šta bi to trebalo da se promeni kod tebe i kod Raste da bi ste vi ponovo bili ljubavni par – upitala ju je voditeljka. Ne možemo da budemo ljubavni par. Ja Rastu sada doživljavam kao, sad ispašće da vrijeđam, ali doživljavam ga kao rođaka sa sela, nego kao nekog daljeg rođaka. Imamo takav odnos, kao brat i sestra, ali muž i žena nikako – zaključila je Nikolićeva.

(grand.nova.rs/Foto: Instagram/Printscreen/Ana Nikolić/Rasta)

Vezani članci